Το Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Διά Βίου Μάθησης στο πλαίσια της Δράσης eTwinning του Προγράμματος Erasmus+ διοργάνωσε ένα Συνέδριο Σχολικής εκπαίδευσης με θεματικές την κλιματική αλλαγή και την παραπληροφόρηση (Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021, 08:30 – 13:0). Το συνέδριο φιλοξένησε εμπειρογνώμονες οι οποίοι/ες παρουσίασαν παραδείγματα σε θέματα σχετικά με την «Κλιματική Αλλαγή» και την «Παραπληροφόρηση» και πραγαμτοποιήθηκαν επιμορφωτικά εργαστήρια. Η ομάδα Αντισώματα στην Παραπληροφόρηση συμμετείχε με τη διενέργεια ενός βιωματικού εργαστηρίου που συντόνισε ο καθ. κ Αλέξανδρος Κοφτερός παρουσιάζοντας εκπαιδευτικές δραστηριότητες από το Δημοτικό Σχολείο Αγ. Λουκά, Στροβόλου. Στο εργαστήριο συμετείχαν 20 εκπαιδευτικοί, αξιοποιήσαν δραστηριότητες με πηγές προς διερεύνηση, καθώς και σχέδιο μαθήματος που χρησιμοποιείται στην τάξη. https://idep.org.cy/synedrio-scholikis-ekpaidefsis-etwinning-klimatiki-allagi-kai-parapliroforisi/

Το Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Διά Βίου Μάθησης στο πλαίσια της Δράσης eTwinning του Προγράμματος Erasmus+ διοργάνωσε ένα Συνέδριο Σχολικής εκπαίδευσης με θεματικές την κλιματική αλλαγή και την παραπληροφόρηση (Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021, 08:30 – 13:0).

Το συνέδριο φιλοξένησε εμπειρογνώμονες οι οποίοι/ες παρουσίασαν παραδείγματα σε θέματα σχετικά με την «Κλιματική Αλλαγή» και την «Παραπληροφόρηση» και πραγματοποιήθηκαν επιμορφωτικά εργαστήρια.

Η ομάδα Αντισώματα στην Παραπληροφόρηση συμμετείχε με τη διενέργεια ενός βιωματικού εργαστηρίου που συντόνισε ο καθ. κ Αλέξανδρος Κοφτερός παρουσιάζοντας εκπαιδευτικές δραστηριότητες από το Δημοτικό Σχολείο Αγ. Λουκά, Στροβόλου. Στο εργαστήριο συμετείχαν 20 εκπαιδευτικοί, αξιοποιήσαν δραστηριότητες με πηγές προς διερεύνηση, καθώς και σχέδιο μαθήματος που χρησιμοποιείται στην τάξη.

https://idep.org.cy/synedrio-scholikis-ekpaidefsis-etwinning-klimatiki-allagi-kai-parapliroforisi/

0 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *